joi, 26 iunie 2014

Stenograma 2


Nicolae Tudor Repetam prezenta.
Nazarie Nelu PREZENT
Maria Iana prezent
Ovidiu Gal prezent
Ceman Lucian Prezent
Mihai Stănilă Prezent
Lenuta Lenuta PREZENT
Nicolae Tudor 8? Nelly?
Mihai Stănilă Aduceti si pe doamna Neli aici, Dati invitatie
Mihaela Luminita prezent inca o data
Nazarie Nelu Vedeti cine a uitat sa se "transfere" de pe chat-ul de duminica
Dan Paraschiv nelly nu stie unde este acest chat. cine o trece?
Mihai Stănilă Nelly ?
Nicolae Tudor Am trecut-o eu acum
Mihaela Luminita nu stie.vb pe celalalt..
Mihai Stănilă Ok
Nicolae Tudor Nu pot sa va numar, dar suntem, parca, 10, deci statutar. 10 din 18 Incepem. Sa nu ne grabim.
Ovidiu Gal democratic, încă nu avem un statut la care să ne referim, d.le Tudor
Mihaela Luminita d-na nelli inca nu e?/
Nicolae Tudor Nu am putut sa scriu in ghilimelele.
Mihaela Luminita acum a reusit..
Nicolae Tudor Gata. După ce am propus şi dezbătut pe grupul de lucru căte o idee (ale celor care au dorit să le aducă pe ordinea de zi), astăzi le vom vota una câte una, în faţa dv – care sunteţi publicul interesat de ce s-ar putea face pentru a se salva rărăcie şi umilinţă. Vă aflaţi la un pas, nu trebuie decât o întindere de mână pentru a fi, mai mulţi, la un loc, împreună. Va fac atenţi că propunerile care vor fi adoptate nu sunt definitive, sunt doar ideile cu care ne vom apropia de oameni, cu dorinţa de a le transmite cine suntem, ce vrem şi de a îi apropia, ca parteneri egali, în lupta noastră. Aşadar ideile vor fi îmbunătătite, în timp, de cei care ni se vor alătura pe parcurs. Oricine devine membru în structura noastră are dreptul inca de la inceput sa contribuie cu o idee la programul politic, apoi, în grupul de lucru poate face observaţii constructive asupra ideilor aflate în dezbatere, pentru a fi supuse votarii, cat şi asupra ideilor deja votate. Iar, dacă observaţiile au substanţă, vom revizui textele în forma propusă, nu înainte de a supune propunerile respective votului general. Ideile definitive vor fi doar cele aprobate de Congresul partidului.

A raspuns invitaţiei de a ocupa fotoliul de onoare domnul Mircea Vintilescu, profesor, doctor, cercetător ştiintific, resprezentant al Mişcării Euro-Civice Române. Iată câteva fragmente din discursurile sale: « Mă cutremur să constat pe cine am avut în fruntea ţării, ce tupeu au aceşti oameni care vor în continuare să ne conducă! » « Am fost foarte îngrijorat văzând cum cineva poate să ceară interzicerea dreptului la opinie şi mai ales la adevăr !» "Fosilele propagandistice trebuie împăiate şi duse la muzeu, dacă dorim să asigurăm prosperitatea României.” « Reaşezarea sistemului de funcţionare al instituţiilor statului o va impune societatea civilă românească, iar drumul spre democraţia adevărată îl vom parcurge cu fruntea sus »

Intrucat domnul Mircea Vintilescu nu a putut fi prezent, permiteti-mi sa va transmit mesajul dumnealui.

"Ca reprezentant al unui segment al societății civile salut această inițiativă a Dumneavoastră de a vă implica în viitorul politic al țării. Avem nevoie de partide noi, curate, de politici sincere puse în slujba cetățeanului care să genereze siguranță și prosperitate. Din păcate noile formațiuni politice care au apărut în ultimii ani au dovedit că nu știu ce este POLITICA și mai ales nu știu pentru cine și pentru ce trebuie făcută. De aceia îmi permit să vă prezint o definiție care poate vă va ajuta să clarificați încotro trebuie să mergeți: Politică: formularea intențiilor și principiilor unei organizații, în raport atât cu situația reală existentă, dar și cu performanța sau aspirațiile declarate care trebuie să furnizeze un cadru de acțiune și de elaborare a obiectivelor și țintelor necesar a fi atinse/îndeplinite pentru asigurarea unui parteneriat durabil între comunitățile umane și mai ales între acestea cu mediul înconjurător. Politica nu trebuie să se bazeze pe orgolii sau porniri instinctuale, ci pentru a avea o bună performanță în acest domeniu trebuie să vă bazați pe o amplă și riguroasă activitate de monitorizare a domeniilor în care doriți să vă implicați și mai ales ce categorii de cetățeni doriți să reprezentați. MONITORING = activitatea care se desfășoară în mod sistematic, cu metodologii şi tehnici unitare, pentru supravegherea și evidențierea strictă a caracteristicilor şi parametrilor unui corp, a unei activități, sau fenomen, pentru elaborarea de diagnoze şi evaluări asupra domeniului investigat. MONITORING INTEGRAT = activitatea sistematică de supraveghere, definire și cuantificare a dinamicii fenomenelor sau proceselor interrelaţionale dintre fiecare element monitorizat, pentru diagnoză, evaluare globală şi prognoză, cu scop decizional în elaborarea de strategii, norme juridice, proiecte și atitudini politice. Cu toate că zi de zi ne confruntăm cu numeroase efecte devastatoare generate de schimbările climatice, nu facem nimic în acest domeniu care afectează grav viața, sănătatea umană, bunăstarea tuturor, proprietatea privată, bunurile materiale, evoluția peisajului, siguranța cetățeanului, dar mai ales viitorul acestei țări și al neamului românesc în ansamblul său. Iată un domeniu care ar merita din punctul meu de vedere să stea și în atenția Dumneavoastră, fapt care v-ar aduce un element de unicitate în abordarea problemelor reale ale României și ar deveni un element de atracție al cetățeanului spre noua formațiune politică pe care doriți să o realizați. Față de această sugestie vă doresc să aveți multă chibzuință, putere de abordare și foarte mult SUCCES, pentru că un bun politician trebuie să gândească pentru un viitor mai bun și mult mai sigur, restul sunt detalii. Cu multă considerație Prof. Dr. Mircea Vintilescu."

Va multumim. Este mare lucru ca societatea civila a luat cunostinta de dorinta noastra de a pune umarul si mintea pentru normalizarea climatului politic avand consecinta favorabila mai binele vietii, a sigurantei sale, asa cum ne-ati indemnat si dumneavoastra astazi.

(Cand ati terminat de citit, dati un semn, sa continuam).

Ovidiu Gal ok
Nelly Cornelia am sosit
Ceman Lucian ok
Lenuta Lenuta Ok.citit. acum o oră · Trimis prin chat
Nicolae Tudor Va propun acum ca, din randul nostru, sa alegem un nou conducator de sedinta, care sa se numeasca "Presedinte", si acesta sa ne coordoneze si dezbaterile pana la urmatoarea sedinta. Am vorbit cu domnul Dan Paraschiv si este pregatit sa faca ce trebuie. Astept si alte propuneri pentru a fi supuse votului.
Dan Paraschiv ok
Nicolae Tudor Astept.
Nazarie Nelu Au trecut 15 minute si batem pasul pe loc. Acum trebuia sa dorm, ca diseara-s de munca. Daca se continua asa, ma duc sa ma intind o ora.
Ovidiu Gal da, să se facă propuneri sau, după caz, auto-propuneri!
Mihai Stănilă Pro Dan
Nicolae Tudor Astept.
Mihaela Preduchin acum am iesit de la munca,prezent acum o oră · Trimis de pe web
Nazarie Nelu Votez DA indiferent cine va fi PRESEDINTE de sedinta numai demarati odata sedinta !!!
Nelly Cornelia bine spus domnule Nelu
Nicolae Tudor Fiind doar o propunere. Nu mai votam, dl Dan este presedintele sedintei. Va rog sa continuati dv.
Nazarie Nelu Atitudine de comunisti. O lalaiti acum o oră
Dan Paraschiv Buna ziua oameni buni ! Eu conduc sedinta de azi, pe care o declar deschisa
Nazarie Nelu Viti mai in viteza !
Mihaela Luminita ok..
Dan Paraschiv Reamintesc ordinea de zi :
Mihai Stănilă Ok
Ovidiu Gal ok
Nelly Cornelia ok
Dan Paraschiv

Punctul 1: Redenumirea MRR (votată în prima şedinţă) cu una dintre următoarele propuneri: A: Uniunea Naţională Românească (UNR) B: Uniunea Românilor Cinstiți (URC) C: Partidul Unic (P.U.) D: Partidul Naţionalist-Radical (PNR) E: A Treia Cale (ATC) F: Aderenţa Naţional-Populară (ANP) G: Forţa Naţională (FN) H: Neamul Romanesc Crestin(NRC) I : Partidul pentru Tara (PT)

Punctul 2: Platforma minimala: A: Introducerea juraţilor în justiţie. B: Bisericile să înfiinţeze, pentru cei sărmani, adăposturi în împrejurul lor, în care, acestora, să li se asigure: hrană, igienă, vindecare, îndrumare. C: Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru infracţiuni majore (subminarea economiei naţionale, crimă cu sadism, viol urmat de sinuciderea victimei etc.) D: Autonomia financiară a puşcăriilor - condiţionată de cedarea către bugetul ţării a jumătate din veniturile obţinute, cu obligativitatea guvernanţilor ca sumele respective să fie alocate orfelinatelor şi azilurilor de bătrâni. E: Scutirea de taxe a tuturor producătorilor şi mărirea taxelor de import. F: Acordarea, ca un drept al fiecărui cetăţean al ţării, a unui venit de bază necondiţionat (1000-2000 lei/lună) G: Valorificarea potenţialului economic autohton prin încurajare, educaţie şi acces la oportunităţi, precum şi perfecţionarea sistemului economic existent. H: Limitarea funcţiilor politice, în aparatul bugetar, până la subsecretar de stat concomitent cu redefinirea conceptului de funcţionar public şi, pe această bază, reducerea numărului funcţionarilor publici la 100.000 de oameni. I: Alegerea în Consiliile Locale a înţelepţilor fiecărei localităţi. J: Pentru asanarea economiei submersibile, toate averile sa fie supuse controlului si confiscate cele care nu pot fi justificate.
Mihaela Luminita si pe rand terminam de votat un punct si vine al doilea..
Mihaela Preduchin 1-A
Nelly Cornelia 1- G
Ceman Lucian UNR
Nazarie Nelu D-le presedinte, nu mi se pare corect ca unii dintre cei prezenti sa-si ascunda cele scrise de unii dintre noi. Nefiind informati cu TOT ce se dialogheaza aici se poate ajunge la situatia de a vota in necunostinta de cauza. acum o oră ·
Mihai Stănilă 1) G
Mihaela Luminita 1--A
Ovidiu Gal eu propun domule președinte de ședință să se rediscute ordinea de zi în felul următor:
Lenuta Lenuta 1-E
Dan Paraschiv 1 - I
Ovidiu Gal să supunem la vot
1. excuderea unui membru care a comis un act de indisciplină, (atac la persoană asupra altui membru)! 2. Redenumirea formațiunii politice, alegerea culorii, alegerea siglei 3. propunera de a publiciza pe FACEBOOK intenția noastră de atragere de membrii prin sistemul piramidal, ca mai apoi să putem obține semnăturile lor și să înregistrăm legal partidul! 4. aprobarea linkului de promovare creeat de doamna Iana cu conținutul și ideiile mele, Ovidiu Gal https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689084794492313& set=a.320173084716821.74982.100001723962737&t ype=1&theater acum o oră · Trimis de pe web
Maria Iana E-...ATC
Nazarie Nelu Domnule presedinte, aveti atentia selectiva de nu cititi ce scriu si eu ?!
Ovidiu Gal aloooo! nu se vede?
Nicolae Tudor punctul 1 , E. (Atc)
Nazarie Nelu Ati facut o nominalizare slaba, d-le Tudor, din moment ce presedintele sedintei nu doreste sa dialogheze cel putin cu mine.
Maria Iana oameni buni haIdeti sa ne calmam
Maria Iana daca vb toti nu odata nu rezolvam nimic
Dan Paraschiv Pai ori votati ori propuneti !Ori dialogati !
Ceman Lucian 1-A
Maria Iana 1-E
Nelly Cornelia 1-G Văzut de Mircea
Mihai Stănilă 1 G
Mihaela Luminita 1 A
Nazarie Nelu Mda. "Admir" ignorarea mea, asa ca me retrag din tot ce reprezinta aceasta initiativa. Va rog sa-mi excludeti TOATE propunerile mele, indiferent de natura lor. Ma duc sa ma culc. Este mai productiv pentru mine, decat sa vorbesc singur pe aici. SUCCES !
Ovidiu Gal tocmai, să supunem la vot ordinea de zi, trebuie să propuneți domnule președinte de ședință dacă unul din mebri face o astfel de propunere și nicidecum să o trece-ți neobservată!! membri unde ne trezim?
Maria Iana d-le Gal discutam maine despre asta va rog sa renuntati la schimbarea ordinii de zi
Ovidiu Gal să se supună la vot și pe urmă renunț doar suntem în democrație!
Dan Paraschiv Da , este o nebunie daca nu aveti rabdare ! Nu pot sa raspund odata pentru fiecare, sa numar si voturile , sa urmaresc propunerile care se duc pe scrol ! Daca nu sunteti ordonati , eu ma retrag ! Il propun pe domnul Nazarie , ca este nemultumit ! acum o oră · Trimis prin chat
Ovidiu Gal suntem ordonați dar probabil merge mai greu chat-ul, nu vă grăbiți pe cine?! ce propuneți să fie un agresor?!
Dan Paraschiv Daca aveti un conducator de sedinta , trebuie sa il urmariti in primul rand voi pe el . Am intrebat daca mai sunt alte propuneri la ordinea de zi si v-ati apucat sa votati punctul 1 ...
Maria Iana d-le Gal va rog inca odata ,haideti sa incercam sa discutam strict despre ordinea de zi
Nelly Cornelia corect
Ceman Lucian D-nelor -D-nilor de 30min stampe loc
Mihaela Luminita sa votam, ce este si pe urma adaugam si restul..
Ovidiu Gal cum să votăm ceva ce încă nu s-a aprobat ci dimpotrivă un membru a cerut schimbarea acelui ceva!?
Dan Paraschiv Dle Ceman , daca va grabiti , va predau conducera , dar gandit-va ca nu poti pe un chat sa vezi pe toata lumea care scrie si sa reactionezi in timp real pentru fiecare !
Ceman Lucian D-nu Gal Conduceti sedinta?
Ovidiu Gal cine a aprobat ordinea de zi?! sau mai bine spus cine a supus-o la vot?!
Dan Paraschiv Va rog sa votati ordinea de zi ! pentru cea stabilita sau pentru propunerea dlui Gal !
Ovidiu Gal despre ce vobim?
Ovidiu Gal ați văzut că e simplu..
Dan Paraschiv Eu votez ordinea stabilita
Nicolae Tudor Votez Ordinea de zi stabilita initial
Maria Iana pt prima varianta , d-le Gal va rog sa intelegeti ca pt propunerea dv e nevoie de discutii si nu putem toti sa ne lungim
Ceman Lucian Votez ordinea de zi stabilita
Mihai Stănilă Votez ordinea de zi
Ovidiu Gal dați-le răgaz oamenilor să citescă cu atenție iar abia după, când spun că sunt pregătiți sa voteze!
Ovidiu Gal dați-le răgaz oamenilor să citească cu atenție iar abia după, când spun că sunt pregătiți sp voteze!
Lenuta Lenuta VOtez ORD>Stabilita
Nelly Cornelia Votez ordinea de zi stabilita
Nicolae Tudor Sunt 6 pentru Deci am votat ordinea de zi initiala. Maine discutam ce vrea dl gal
Dan Paraschiv Ramane sa votam ordinea de zi stabilita . Incepeti cu punctul 1.
Ovidiu Gal e-n regulă
Nelly Cornelia 1-G
Maria Iana 1.E
Ceman Lucian !.A
Lenuta Lenuta 1-E
Mihai Stănilă 1) G
Ceman Lucian 1)A
Ovidiu Gal 1-B
Nicolae Tudor Votez a treia cale, cred ca E
Mihaela Luminita A
Dan Paraschiv 1-I
Nicolae Tudor A. E si G. Merg in turul 2.
Dan Paraschiv Dnul Nazarie ?
Ceman Lucian Cred ca e la somn:)
Mihaela Luminita sa fie scrise cele ce merg in turul 2..va rog
Ovidiu Gal stați deoparte domunule tudor, nu mai sunteți președinte de ședință, lăsați-l pe președintele ales să facă conturile, nu vă depășiți atribuțiile
Dan Paraschiv A cu trei si E cu trei
Nicolae Tudor L-am ajutat. Scuze.
Mihaela Luminita nu va mai poticniti de fleacuri domnilor...
Dan Paraschiv MRR si ATC
Mihaela Luminita cin' se supara i se taie nasul..
Ovidiu Gal lăsați-l să ceară ajutorul pe viitor!
Maria Iana nu nu MRR
Nicolae Tudor Pnr si atc
Maria Iana A: Uniunea Naţională Românească (UNR E: A Treia Cale (ATC) G: Forţa Naţională (FN)
Nicolae Tudor Solicitati votul
Lenuta Lenuta 1-E
Mihai Stănilă 1A
Ovidiu Gal A (UNR)
Ceman Lucian 1-A
Lenuta Lenuta 1_E · Văzut de Mastan
Maria Iana E (ATC)
Nicolae Tudor ATC
Mihai Stănilă 1A
Ceman Lucian 1A
Nelly Cornelia 1-A
Dan Paraschiv ATC
Nicolae Tudor 4 la 4
Maria Iana NU d-ul Ceman a votat de 2 ori
Ceman Lucian E greu ... 1 data
Nicolae Tudor Dar numai 7 am ramas? acum o oră
Ovidiu Gal haideți să intervenim toți după bunul plac, ce mai contează că avem președinte de ședință! Nu-i asa domnule tudor?
Mihaela Luminita 1--A
Mihaela Preduchin 1-A,a 2-a oara,s-a pierdut in discutii
Dan Paraschiv daca votati de 2 ori e greu sa nu gresesc !
Dan Paraschiv UNR are 5 voturi
Nicolae Tudor Ok.
Ovidiu Gal atunci declarați numele câștigător!
Dan Paraschiv Uniunea National Romaneasca a adunat cele mai multe voturi !
Ovidiu Gal ok
Mihai Stănilă Ok
Ceman Lucian ok
Mihaela Luminita ok
Nicolae Tudor Ok
Maria Iana ok
Nelly Cornelia k
Mihaela Preduchin ok
Lenuta Lenuta ok
Dan Paraschiv Va rg , dar in ordine si fara sa va repetati , sa votati si punctul 2 , mentionand literele cu care sunteti de acord , ca sa le pot urmari
Mihaela Luminita repetati-l care este
Mihai Stănilă Expune.ti
Maria Iana daca imi permiteti postez eu fiecare punct in parte si il votam dupa care trecem la urmatorul
Mihai Stănilă Ok
Mihaela Preduchin ok
Mihaela Luminita ok
Lenuta Lenuta ok
Dan Paraschiv
Punctul 2: Platforma minimala: A: Introducerea juraţilor în justiţie. B: Bisericile să înfiinţeze, pentru cei sărmani, adăposturi în împrejurul lor, în care, acestora, să li se asigure: hrană, igienă, vindecare, îndrumare. C: Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru infracţiuni majore (subminarea economiei naţionale, crimă cu sadism, viol urmat de sinuciderea victimei etc.) D: Autonomia financiară a puşcăriilor - condiţionată de cedarea către bugetul ţării a jumătate din veniturile obţinute, cu obligativitatea guvernanţilor ca sumele respective să fie alocate orfelinatelor şi azilurilor de bătrâni. E: Scutirea de taxe a tuturor producătorilor şi mărirea taxelor de import. F: Acordarea, ca un drept al fiecărui cetăţean al ţării, a unui venit de bază necondiţionat (1000-2000 lei/lună) G: Valorificarea potenţialului economic autohton prin încurajare, educaţie şi acces la oportunităţi, precum şi perfecţionarea sistemului economic existent. H: Limitarea funcţiilor politice, în aparatul bugetar, până la subsecretar de stat concomitent cu redefinirea conceptului de funcţionar public şi, pe această bază, reducerea numărului funcţionarilor publici la 100.000 de oameni. I: Alegerea în Consiliile Locale a înţelepţilor fiecărei localităţi. J: Pentru asanarea economiei submersibile, toate averile sa fie supuse controlului si confiscate cele care nu pot fi justificate
Dan Paraschiv VOTUL MEU ESTE : 2-A,D,E,F,G,H.I.J
Ceman Lucian @-A si E 2
Maria Iana 2- A ,B,D,E,F,G,I
Ovidiu Gal Eu, cu tot respectul, mă abțin să mă exprim la punctul 2! consider că este prematur să discutăm despre platformă program până să fim înființați legal!
Lenuta Lenuta A BDFGH
Ovidiu Gal vă voi urmări la acest punct fără să comentez!
Ceman Lucian Normal asa este........
Dan Paraschiv Este un punct de principiu
Mihaela Luminita 2]..A..D..F..H
Ceman Lucian daca stam sa ne gandim facem 50 pct......
Mihai Stănilă Pro VOT ordinea nr 2 ,cu tot ansamblu de puncte
Nicolae Tudor Punctul 2 votez punctele : A,B,D,F,G,H,I,J
Mihaela Preduchin 2-A B D E F G H IJ
Dan Paraschiv Dna Nelly ?
Nelly Cornelia 2- A< B< C <D<H <J
Maria Iana la mine adaugati si J (mi-a scapat )
Ceman Lucian Maria....sunt mult mai multe pct E prematur acum sa le discutam acum
Maria Iana am scris restul mai sus , le scriu inca odata ?
Lenuta Lenuta Si la mine J
Nicolae Tudor La ce puncte va referiti domnule Celan?
Ceman Lucian De la pct 2
Maria Iana vor mai fi dar pe astea le-am discutat deja
Nicolae Tudor noi am discutat o saptamana la ele, dv nu ati fost.
Mihai Stănilă Ce nu stie domnu Lucian,e faptu k aceste zile s.a dezbatut fiecare punct
Ceman Lucian 5-6 pct sunt multe?
Mihaela Luminita la 16 30 eu trebuie sa plec..
Mihaela Preduchin propuneti .....
Dan Paraschiv Rezultat : A-9 ; B-6 ; C-2 ; D-8 ;E-5 ; F-7 ; G-6 ; H-7 ; I-5 ; J-5 .
Maria Iana am zis vor mai fi pe parcurs ce noii membrii sau chiar noi vom discuta altele deci va rog sa intelegeti ca nu e vina mea ca nu ati participat toata saptamana la discutii -o sa va lamuriti dupa
Nazarie Nelu DA pt pct. D
Mihai Stănilă 9 la punctu D
Dan Paraschiv sUNTEM 11 VOTANTI
Mihai Stănilă + o aptinere ,domnu Gal
Nicolae Tudor Trebuie 6 voturi da.
Dan Paraschiv Inca o data cu dl Nazarie A-9 ; B-6 ; C-2 ; D-9 ;E-5 ; F-7 ; G-6 ; H-7 ; I-5 ; J-5
Mihai Stănilă İ -j nu trec
Dan Paraschiv Au obtinut peste 6 voturi punctele A,B,D,F,G si H
Mihai Stănilă Multumim !
Nelly Cornelia eu zic sa va ganditi si la punctul C, criminali sa se gandeasca de 2 ori cand iau sufletul la o fiinta nevinovata lumea nu mai are siguranta sa iasa pe strada
Nicolae Tudor Ne gandim in alta sedinta.
Mihaela Luminita e prea devreme pt a hotara acest punct.. e ceva f serios..
Dan Paraschiv Dl. Ovidiu s-a abtinut de la vot
Nelly Cornelia k
Nicolae Tudor Abtinere nu inseamna da, ci nu. Sa voteze.
Mihai Stănilă Asa e clar...abtinere - nul
Ovidiu Gal abținere înseamnă abținere și nimic altceva!
Dan Paraschiv Doar am mentionat !
Ovidiu Gal era pt domnul Tudor!
Nicolae Tudor Daca din 10, 7 se abtineau si doar 2 votau , cum era?
Ceman Lucian treceau 2 daca erau pro
Nicolae Tudor Cand poporul nu merge la vot ce inseamna?
Ovidiu Gal simplu, voturile pozitive nu ar fi întrunit 50 plus unu %, adică cu 2 voturi pozitive nu se trecea!
Dan Paraschiv Asa e !
Nicolae Tudor .corect.
Dan Paraschiv Daca nu mai sunt alte probleme importante sa fie mentionate , inchei sedinta . Va multumesc
Nicolae Tudor Deci voturile pozitive sa fie 50%.+1 Si noi va multumim
Ovidiu Gal conform regulilor democratice! cam așa funcționează!
Mihai Stănilă Domnule Dan...sinteza Sinteza cu toata sedinta
Maria Iana daca se tine cont si de abtinere atunci am fost 12 ...prezenti si mi se pare ca se schimba situatia ....
Mihai Stănilă Astazi in sedinta....sau ...cu nr de vot...etc etc
Mihaela Luminita domnilor nu trebuie discutata pozitia romaniei in contextul actual ???si apoi vedem de criminali si tradatori?/
Dan Paraschiv 11 cu dl Gal
Ovidiu Gal Asta cu conturile ține de președintele de ședință, chiar nu m-am implicat
Mihaela Luminita iesim din nato si ue??
Dan Paraschiv Imi cer scuze pentru cei nemultumiti de prestatia mea , iar la urmatoarea sedinta am sa-i propun chiar pe ei !
Maria Iana am inteles
Mihaela Luminita pt mine e f inportant..dupa vedem in ce directie vrem sa mearga romania..
Ovidiu Gal e-n regulă domnule Paraschiv! v-ați descurcat bine
Dan Paraschiv Pentru iesirea din Nato sau UE , trebuie sa se organizeze un referendum , dupa o analiza foarte serioasa !
Mihaela Luminita e ok d-le dan dupa mine de aici trebuie inceput.. sa batem apa in piua sa se faca referendum.. Văzut de Lenuta no nu am vazut si simtit nici un bine .daca nu suntem tratati de la egel l egal..sa iesim de acolo..
Dan Paraschiv Putem pune asta ca punct in platforma !
Mihai Stănilă Domnu Gal...are o propunere
Mihaela Luminita ok.. pt o discutie viitoare..sa o putem deszbate ragaz de o saptamana..
Ceman Lucian D-lor, D-nilor trebuie sa va parasesc , primesc musafiri Sa aveti o saptamana excelenta!
Mihaela Luminita o zi placuta sa aveti..d-ul lucian
Dan Paraschiv Desi nu apartenenta la aceste grupari este atat de importanta , cat prestatia reprezentantilor tarii la ele ! Daca trimiti acolo numai yes-meni sau oameni incompetenti , atunci mai bine lipsa !
Maria Iana pai daca nu veniti la discutii toata saptamana d-le Lucian iar n-o sa stiti ce s-a discutat
Ceman Lucian daca ma inviti vin asa neinvitat..... nu
Mihai Stănilă Pffff
Maria Iana pai nu mai iesiti de la acest chat si asa veti stii cu totii ce discutam intre timp si puteti participa toti care doriti
Mihai Stănilă Nu e pe baza de invitatii Esti membru cu drepturi Se cere o inplicare a toti membrilor
Maria Iana si obligatii :))
Mihai Stănilă Nu e nunta..si nici cofetarie Nu e nici ceainarie
Maria Iana deci sedinta s-a incheiat da ? pot sa raspun acuzelor aduse pt postarea de ieri
Mihai Stănilă Da
Maria Iana deci fiecare dintre noi a fost rugat sa discute in privat sau sa formuleze "chemati" spre grupul nostru , eu am facut-o si in privat si mi-am permis si public pe pagina mea FB si in Grupul deschis cu aceasta ocazie Partidul....""
Maria Iana acest grup este deschis de mine si poza cu Eminescu este din arhiva mea (cu imbunatatiri aduse de Aurelia Bandila care nu mai e in grup acum )
Maria Iana motiv pt care nu cred ca trebuia sa solicit votul cuiva pt a formula o chemare spre noi sau pt a utiliza aceasta poza ,si mi se par injuste acuzele aduse ,insa se pare ca trebuie sa fie cineva contra mereu pt a ne opri din ceea ce este mai important de facut -asa vad eu -pt ca nu isi au rostul asemenea discutii
Mihai Stănilă S.a dat share de anumiti membrii
Ovidiu Gal aici trebuie lucrat și nu la punctul 2 de azi!
Maria Iana mai mult suntem egali in drepturi si fiecre poate face ceea ce considera ca este bine pt atragerea de membrii mai ales pana nu suntem constituiti cat de cat si pana nu sunt stabilite anumite reguli
Mihaela Luminita d-na Maria cum fac sa trimit acea pagina cu eminescu..la mai multi prieteni?/si de unde o iau pagina?/ va rog..
Mihai Stănilă Urmatoarea sedinta ideia domnului Gal ,supunem la vot ,cat si dezbatere in urmatoarele zile
Maria Iana d-le Gal trebuie sa intelegeti si dv anumite aspecte ,cu scuzele de rigoare
Ovidiu Gal ar fi trebuit pusă în discuție constituirea tabelului pentru semnături pentru a fi disponibil pe acel link cât mai repede pentru a putea fi descarcat!
Maria Iana intrati in pagina mea si distribuiti postarea -e simplu
Mihaela Luminita ok am inteles multumesc..
Maria Iana acum avem un nume de partid o sa discutam si putem fce liste ,sper sa fiti primul care incepe sa le adune , d-le Gal
Ovidiu Gal niciodată n-o să pot accepta sau înțelege anormalitatea , stimată doamnă Iana, cu scuzele de rigoare!
Maria Iana tot nu am inteles cine trebuia exclus ? si de ce ?
Maria Iana sa gandeasca fiecare liber cu ceea ce il duce mintea e foarte normal
Ovidiu Gal aiurea...trebuia să vă interesați la momentul potrivit!?
Maria Iana nu sunt de acord cu schimbari de ultim moment deci daca aveti ceva d propus o puteti face pt urmatoarea
Ovidiu Gal este mai mult decât anormal să pui căruța înaintea cailor!
Mihai Stănilă Domnu Gal are o nemultumire
Ovidiu Gal se pare că doar un singur domn a înțeles acest lucru.... să discuți de platformă de program fără să exiști legal.... e un pic chiar comic... dar mă rog... asta suntem și așa gândim
Mihaela Luminita deocamdata e comica si adunarea noastra pt ca cine aude ..de un nou partid intoarce capul si rade infundat..s-a terminat cu increderea in partide..
Ovidiu Gal cred, de aceia s-a evitat expresia partid, mai bine să ne definim o nouă formațiune politică!
Mihaela Luminita dar cei ce mai au un strop de speranta incercam sa venim cu ceva credibil..pt romani...ceva ce lipseste ..si alippsit ..adevarul de 24 de ani..nu a fost spus in gura mare de nimeni..
Nelly Cornelia Asa este lumea s-a saturat de partide , de promisiuni vrea ceva concret de hoti nu duce lipsa
Ovidiu Gal concret este să-i poftim să ni se alăture și abia după ce ne constituim legal să discutăm alături de ei ce vrem de fapt!
Ovidiu Gal concret este să-i poftim să ni se alăture și abia după ce ne constituim legal să discutăm alături de ei ce vrem de fapt!
Mihaela Luminita cine a ucis in 89...cine suntem de unde ne tragem.. holocaustul facut de jidovi inpotriva romanilor.. lucruri ascunse cu un scop anume.. in detrimentul romanilor..
Ovidiu Gal nu să ne prezentăm cu platforme program la care pot sau nu să adere
Nelly Cornelia in platforme trebuie sa se reagaseasca si dorinta lor
Mihaela Luminita la ce sa vina ..nu mai are nimeni incredere..zic ca suntem ca ceielalti dupa f-tii doar.. trebuiesc doar cateva directii de platforma program in care sa se regaseasca toti romanii ce mai au putina speranta..
Nelly Cornelia asta spun
Nelly Cornelia trebuie pe intelesul lor
Ovidiu Gal dar îi motivăm în plus să ni se alăture numai dacă le propunem să fie parte activă la construirea unei platforme program, cu precizarea că aceasta poate apărea numai după ce ne înregistrăm legal!
Dan Paraschiv D-nu Ovidiu , vorbim acum doar de idei de principiu , care se vor schimbadesigur , daca vom reusi sa adunam oameni si sa facem o miscare cu mult mai multi oameni cu idei !
Ovidiu Gal ?!
Mihaela Luminita 1 referendum pt iesire ori ba.. 2 nationalizarea .. etc.. sa avem 78 puncte principale..apoi sa vina oameni sa dezbatem punctual..etc 7,,8..
Dan Paraschiv Pastrati toate ideile ca nu se va pierde nimic ! Cel putin asa sper !
Ovidiu Gal D.le Paraschiv, aceste idei trebuie să apară din gândirea tuturor, dar numai după ce ne constituim legal, oare atât de greu este să înțelegeți?!
Mihaela Luminita asa intram in subsolurile fiecarei parti prea usor si superficial.. trebuiesc sute de voturi pt amanunte..
Ovidiu Gal referendum și alte cele... doar după ce ne constituim....
Dan Paraschiv Eu inteleg si chiar asta am spus , ca adevarata platforma trebuie sa se faca cu mult mai multi oameni , ce facem acum este un preambul care poate ici nu se va regasi pe viitor
Mihaela Luminita nu vine nimeni asa ca avem noi ochi frumosi..
Anica Stoica poate asa trebuie sa mearga mai incet,cine stie
Ovidiu Gal mai pe românește, nu atragi pe nimeni cu bla blau-uri preconcepute pe hârtie, trebuie să îi stimulezi să fie parte activă pentru a participa la constituire
Dan Paraschiv Asa va fi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu